Nieuws

TROUWAMBTENAAR, VOICE-OVER ACTEUR & PRESENTATOR

28 JULI 2019:

EERSTE HUWELIJK OOIT TIJDENS FESTIVAL
Farid Djibet is de eerste trouwambtenaar ter wereld dat een stel wettelijk heeft getrouwd tijdens een festival. Daarnaast was er ook de allereerste partnerschapsregistratie op het festivalterrein. Als spreker was Erwin Olaf ook aanwezig. Erwin Olaf is bekend van onder andere de portretfoto's van de koninklijke familie. Hij sprak onder andere over gelijkheid en het liefdesverhaal van het bruidspaar. Erwin Olaf heeft samen met Farid Djibet het voorgesprek gevoerd in de Erwin Olaf fotostudio te Amsterdam. Farid Djibet verzorgde de rest van de ceremonie dat totaal zo een uur heeft geduurd. Voor Farid Djibet was het een enorme eer om gevraagd te worden om naast Erwin Olaf te mogen spreken maar ook om stellen te trouwen op een festival waar de liefde voor elkaar als thema 100% centraal staat.

De huwelijken en de enige partnerschap vonden plaats op 27 en 28 juli tijdens het Milkshake festival te Amsterdam.

© [Links] Farid Djibet en Erwin Olaf houden samen de ondertekende huwelijksakte vast. [Rechts] Printscreen persbericht via o.a. Linda

©[van links naar rechts] Farid Djibet kondigt zangeres Maan de Steenwinkel aan. En rechts Farid Djibet maakt selfie met het publiek.

22 JUNI 2019:

VOICE-OVER EN PRESENTATOR FARID DJIBET OPENT SAMEN MET ZANGERES MAAN MIDZOMER FESTIVAL UTRECHT
Menig publiek kon luisteren naar de ingesproken woorden van voice-over acteur Farid Djibet tijdens de openingsceremonie van het Midzomer festival te Utrecht. Dit jaar was het thema 'Liefde moet gevierd worden'. Farid Djibet was vereerd om samen met zangeres Maan de Steenwinkel en andere artiesten de opening van het festival op het podium te mogen verzorgen. Het festival startte op 21 juni te Utrecht.

 

Copyright 2019. Alle rechten voorbehouden.

Diclaimer*

Van harte welkom op Farid Djibet . nl

Farid Djibet is de vaste trouwambtenaar van de Gemeente Den Haag maar ook inzetbaar voor andere gemeentes in  Nederland. Via de Gemeente Den Haag kunt u Farid Djibet kiezen als voorkeur. Zoekt u een trouwambtenaar maar woont u niet in Den Haag dan is dit geen probleem. De gemeente waar u wilt trouwen zoals Amsterdam accepteren ook buitegewoon ambtenaren van de burgelijke stand (BABS) van andere gemeenten. Neem contact op met Farid Djibet voor meer informatie. Als u wilt trouwen in het buitenland dan komt er veel bij kijken. Farid Djibet legt u graag uit hoe dit in zijn werking gaat.
Alle overige diensten en services worden direct via Farid Djibet aangeboden en niet via Den Haag.

Gaat u niet trouwen maar bent u opzoek naar een presentator, spreekstalmeester of zoekt u een stem voor uw bedrijf?

Dan bent u bij Farid Djibet ook aan het JUISTE adres. Kijk verder op deze website naar alle mogelijkheden.