TROUWAMBTENAAR

TROUWAMBTENAAR, VOICE-OVER ACTEUR & PRESENTATOR

Het is een eer om jullie trouwambtenaar te mogen zijn.

JE TROUWDAG VERGEET JE NOOIT MEER.


Het is aan jou om te kiezen

Over Farid Djibet

Mijn naam is Farid Djibet. Geboren en getogen in Den Haag. Door mijn duale culturele opvoeding kijk ik eenvoudig met afstand naar gewoonten en gebruiken.

Zo kijk ik met verwondering en plezier naar de snelheid waarmee we de zon in duiken als die zich even laat zien in het voorjaar. Of de verschillen in de manier hoe we visite ontvangen of in het leven staan. Veel is goed en mag er zijn. Deze verschillen maken het leven mooi en geven de mogelijkheid van elkaar te leren.

Vanuit mijn vroegste jeugd ben ik bezig met gevoelens en verlangens van anderen. Door op de voorgrond te treden wilde én wil ik iedereen die ik ontmoet een goed gevoel geven. Onbewust is dit één van mijn levensdoelen geworden.

Een positieve feedback op een georganiseerd feest of een optreden is dan ook een groot compliment. Dit zegt me dat ik heb bijgedragen aan het plezier en de positieve emotie van een ander.


De ideale huwelijksceremonie gaat dan ook uit van jullie gevoel. Mijn verhaal en optreden moet bij jullie en jullie genodigden een snaar raken. Ik ga ervoor om jullie verbondenheid te vergroten en een onvergetelijke ceremonie te bezorgen. Daarom wil ik jullie leren kennen, echt leren kennen. Zo kan ik mijn verhaal en optreden afstemmen op jullie karakters en op het feest zoals jullie dat op de grote dag wensen. Dit kan ingetogen zijn, maar zeker ook extravert, grappig en feestelijk. In het Nederlands of Engels.

Copyright 2019. Alle rechten voorbehouden.

Diclaimer*

Van harte welkom op Farid Djibet . nl

Farid Djibet is de vaste trouwambtenaar van de Gemeente Den Haag maar ook inzetbaar voor andere gemeentes in  Nederland. Via de Gemeente Den Haag kunt u Farid Djibet kiezen als voorkeur. Zoekt u een trouwambtenaar maar woont u niet in Den Haag dan is dit geen probleem. De gemeente waar u wilt trouwen zoals Amsterdam accepteren ook buitegewoon ambtenaren van de burgelijke stand (BABS) van andere gemeenten. Neem contact op met Farid Djibet voor meer informatie. Als u wilt trouwen in het buitenland dan komt er veel bij kijken. Farid Djibet legt u graag uit hoe dit in zijn werking gaat.
Alle overige diensten en services worden direct via Farid Djibet aangeboden en niet via Den Haag.

Gaat u niet trouwen maar bent u opzoek naar een presentator, spreekstalmeester of zoekt u een stem voor uw bedrijf?

Dan bent u bij Farid Djibet ook aan het JUISTE adres. Kijk verder op deze website naar alle mogelijkheden.